Det koster penge at vinde penge

Få succes med dine odds

Det koster penge at vinde penge

Der findes mange forskellige oddssystemer, der eftersignede skulle gøre det lettere at vinde store summer og “snyde bookmakere”. Blandt de meste kendte finder man martingale og henze systemet.

De to systemer er meget forskellige, de tilgangen er meget forskellig. For Henze handler om at stille en lille indsats op til en stor gevinst ved at lave mange bets, er Martingale baseret på at doble op, hvis man taber, og der vil altså aldrig være den store gevinst at komme efter. Det er begge systemer der primært bruges på roulette

Grundlæggende er det dog sådan, når man oddser, at det koster penge at vinde. Det skal forstås på den måde, at der er langt større chance for at vinde, hvis man satser større beløb på lave odds, end hvis man satser mindre beløb på “usandsynlige kuponer”.

Der findes naturligvis dem der er meget heldige, meget dygtige eller har noget insiderviden, og derfor har mulighed for at vinde på flere underdogs, men langt de fleste vil få meget mere ud af at satse på odds 1,8-2,5 og så satse større beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *