Hold styr på dine odds

Få succes med dine odds

Hold styr på dine odds

Hvis du som mange andre godt kan lide at skifte lidt rundt mellem bookmakerne, for at finde de bedste odds, kan det nogen gange være svært at bevare overblikket over dine odds. Benytter man kan et sted er det meget let at holde øje med hvor meget man indbetaler og hvor meget man udbetaler. Bruger man derimod 4-5 forskellige, kan det være lidt sværere.

Hvis du gerne vil bevare overblikket, og holde styr på hvad du bruger, så det ikke lige pludselig kommer som en overraskelse. Så sørg for at skrive ned, hvad der ryger ind og hvad der ryger ud. Skriv det eventuelt ned i lille notesblok, nogen gange kan det være sundt at nedfælde det på et stykke papir. På den måde bliver det lidt mere virkeligt, end hvis det hele bare er tal på en computer.

Vi er rigtig mange oddsere i Danmark, og heldigvis kan langt de fleste da også styre det og holder det på et normalt hobbyniveau. Desværre er der også en tendens til at der er flere og flere, der kommer ud i problemer med ludomani og bruger langt flere penge, end de havde tænkt sig. I de værste tilfælde bruger de langt flere penge end de overhovedet har, og kommer til at gældsætte sig.

Vi håber naturligvis aldrig at dette sker for dig, og derfor skal du også holde øje med dine odds og dit spil generlet. Det skal være sjovt at spille, og det må aldrig tage overhånd – for så er der farligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *